Trött på vintern!!!!!

Nu får det vara nog!!
sitter här och klagar i min ensamhet mitt i nattenögonlocken känns tunga, som om någon satt fast säkerhetsnålar med rep och hängt nåt tungt i andra änden, men tvingar mig själv att vara vaken ett tag till iaf, är ju ledig för tusan.
vad jag så fint jämrar mig över är den här vintern som alldrig vill släppa taget, visserligen är det fortfarande februari, men jag vill se några tidiga vårtecken, som hoppet tänds och jag får de där härliga känslorna i kroppen, att nu är det snart dags för METE.

Orkar knappt skriva nå mer på bloggenm för mitt vintriga och insnöade sinne har ingen ro.
Men lugn mina vänner, så snart våren kommer och det är isfritt så kommer det bilder och skriverier om fisket, främst då som handlar om metets underbara värld.
få smula ner händerna vid knådning av mäskbollar och sedan få dem smetiga av fiskslem, nöjet att veta att jag än en gång överlistat dem, mängden återstår att se.


be safe grow old

Det var ett tag sen nu

Nu var det ett tag sen jag skrev nåt i bloggen.
Men vad har hänt sen dess? mjaa inte mycket, har gjort mina förbeställningar av diverse fiske grejer, detta år har jag även beställt linor och såna där småsaker som jag vanligtvis inte brukar beställa, brrukar inte komma ihåg dessa småsaker vid förbeställningarna, utan det kommer när jag hämtar grejerna.
Men nu hoppas jag att det mesta iaf kommit med i förbeställningen.

Har varit nere hos min syster och hjälpt henne litegrann med det jag kan i det nya huset :-), blir nog bra när det blir klart tror jag, men en sak vet jag, jag hatar gipsväggar!! hur i h''vete kan man sätta upp gipsväggar, knappt man kan sätta upp en tavla utan att borra ett stort hål för en jätteplugg, allt för att det ska hålla, tetade med en stor vanlig plugg, men den snurrade och hamnade senare inuti väggen? jaja där ligger den inte i vägen iaf :-)

Men nu börjar metetarmen värka ordentligt, verkar som det börjar bli lite mildare ute, solen känns som vårsol, kanske önsketänkande, men det är inte långt kvar tills jag får köra igång med lite ordntligt fiske.
Ska väl som vanligt ut och testa lite gäddmete hade jag tänkt innan det blir dags för metspöna att få arbeta lite.


be safe grow old

Flytthjälp

Idag blir det till att bära massor med tunga saker.
Det är min syster som ska flytta, och det är endast 2-300 meter, perfekt tänkte jag först, men det blir iaf fall lika mycket och lika tungt att bära, enda skillnaden är att man inte åker med släpvagn så långt.
bara att spotta i nävarna och sätta igång.
Syster har hyrt en vagn som jag ska hämta alldeles strax, sen blir det att kånka grejer, men idag bara ut till släpvagnen, det är imorgon som hona får nyckeln till huset, men då är vagnen full och man slipper släpa ut allt på en gång, skönt det iaf :-P

Nu börjar förordererbjudanden att ramla in från några ställen, hmm, mycket man vill ha, men har väl nästan bestämt mig att inte överdriva det hela, utan endast beställa det jag behöver och det jag tror blir att underlätta fisket till sommaren, ska ju både på det individuella sm och lag sm. så då vill jag ha sjyssta grejer, och inte behöva klara mig på second best, utan allt i topskick.


be safe grow old

RSS 2.0