God Jul alla

Vill Önska alla en riktigt God Jul,
Lovar att bättra mig vad gäller uppdateringen av bloggen, kanske inte direkt i början  men det kommer,
Jag lovar :-)

Global uppvärmning??

Verkar inte som det iaf, -24 just nu på onsdag morgon, och det sägs tydligen att det ska hålla i sig ett tag :-(
så man blir väl inne ett tag till då verkar det som, har ingen lust att vara ute så mycket i detta väder då det inte ens går att skriva sitt eget namn i snön.
får väl kolla igenom fiskekatalogen ett par gånger till innan man ska lämna in förbeställningen.

Blandat

Fan va trökigt med jobb ibland känns det som, alla har nog haft den där känslan som kpommer utan anledning, en känsla som säger åt en att jobbet är en enda stor tung börda som vi vanliga måste drass med.
blir ledig på tisdag nästa vecka, EN hel dag bara, och den dagen ska ägnas åt bedöming tydligen.
vad för sorts bedömning får ni veta senare, men det är nåt jag hoppas ska gå vägen.

Tänkte ge mig ut nånstans nästa helg på is igen, men vet inte vart ännu, kanske finns det någon tävling som man kan åka på, vi får se.

Men nu har jag iaf kollat igen det mesta inom metet som jag behöver till nästa säsong, mycket mäsk blir det men även lite annat smått & Gott som linor, krok, blyhagel, feedrar mm,mm, finns så mycket man vill ha.
men måste börja tänka lite logiskt nu, och inte köpa en massa onödigt bara för att man vill ha.

ska kolla igenom katalogen igen, är lite sugen på att testa någon Mondialblandning. men tror jag håller mig mest till Geer´s.be safe grow old

Mormyskatävling

Då har man varit på sin första tävling i mormyskafisket, var rätt så roligt, iaf till en början då det inte var så kallt.
Det hela började med att jag åkte till Bådstasjön, var först på plats, så det fanns tid till att besöka utedasset, trodde jag skulle hinna med det innan någon kom, men inte då.
Peter E kom å ryckte i dörren :-) hade redan gjort mitt då, så det var bara att dra på sig munderingen och stapla ut ett par kilo lättare :-D
fisket gick väl inge vidare, Folke vann på lite över 1kg, men en brax i lådan, Stefan Swee kom 2:a Peter E 3:a men sen kom jag på 450gram, missade 1 brax som bestämde sig att ta med sig min mormyska ner i djupet.
Men jag kom inte sist :-)
blev lite mersmak av detta, blir nog någon tävling till om jag inte jobbar vill säga.

RSS 2.0