Julen är över

Äntligen är Julen avklarad.
Så mycket hysteri för en endaste dag på året.
Men roligt tycker iaf jag, Jobbade både julafton och juldagen, gjorde inte så mycket var ju förmiddagar, så jag han hem och träffa släkt och vänner.
Det roligaste är enligt mig att se barnen bli glada och minerna dom gör när tomten kommer :-)

Men hursomhelst så krånglar magen som tusan, Det går/gick magsjuka på jobbet, känns lite konstigt, känns inte som riktig magsjuka, men stannar hemma iaf för säkerhets skull.
Har haft otur i år med diversa sjukdommar, längesen jag blev sjuk så här många gånger på ett år.

tänkte bege mig ut för att skotta snö, men kanske inte ska göra det utifall jag behöver besöka en toa med omedelbar verkan. får väl knyta en påse runt midjan så kanske jag kan bege mig ut snart.
tänkte iaf ut och flytta på bilen så de kan ploga min parkringsplats.


be safe grow old

Bilförsäljning ?

Tar det hela från början, var till Rolf Erikssons bil "Volvo" för att ögonshoppa litegrann. men såg genast en bil som jag blev intresserad av, en Renault Laguna phase II -02, som jag tyckte var billig.
Pratade med en försäljare om vad jag kunde tänkas få för min bil i inbyte, de tog in bilen för en koll, sedan fick jag beskedet !!!!!!!!!  hutlöst var min enda tanke, så jag talade om för försäljaren att det kunde dom fetglömma direkt, vilken skämt förklarade jag, får ju minst det dubbla om jag säljer den privat, summan kan ni ju gissa :-)

Satte ut bilen på blocket, och 2 dagar senare hade det ringt och mailat några st, varav enstaka aom vanligt var riktigt intresserade. var in till volvo igen fast denna gång var det deras hemsida som fick duga,
BILEN var borta?? den blev tydligen såld på några dagar, så det blev till att förklara för de som var intresserade av min bil att kunde inte sälja min förräns jag hittat en till mig själv, vissa förstod medans andra blev väl lite smått sura, not my problem tänkte jag, för jag har ingen brådska med att sälja den.
bara idag har det ringt några st och mailat några.
Måste kanske ta tag i det hela och hitta en skaplig bil då, vill ju ha en lite större bil.
ska surfa runt lite på olika firmor och kolla vad de har att erbjuda.


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR till er alla


be safe grow old


Vintern är här!!

Nu är det fruktaqde vita blöta, kalla otäcka snön här.
går i ide nu tror jag, är måttligt trött på vintern, så jag har stora funderingar på att flytta utomlands på vinterhalvåret, gäller bara att hitta ett jobb där man hamnar, måsta få ihop lite slantar till vårens beställningar av diverse fiskeprylar, har ju möjligheten att flytta till Grekland om jag vill, lägenhet finns redan, så vill jag så sticker jag, bara jobbet som måste finnas när jag kommer dit isf.

vad händer här hemma i verkligheten då?
Träningen går som den ska, skönt att vara 2 när man ska iväg å träna, har man en dålig dag och man egentligen inte vill träna så pushar den andre på, så då tränar man ändå, det är rätt så skönt efteråt, man blir lite stolt över sig själv, får se vad som hänt med kroppen till våren/sommaren, tänker inte ha för stora förhoppningar om att se ut som beachraggare, men några kg lättare, och framförallt få bättre kondition.


be safe grow old

I väntan på något gott, som sommaren t ex

här har ni lite filmer att titta på medans jag kommer på nåt fyndigt att skriva om.
den första är min nya box so m skaffades i våras, men min är elegant Blå i färgen. Jacopo Falsini visar. 


Lite fiske


Spötest :-)
Kanske nåt för Söderhamn till nästa år


Mer kommer snart
stay tuned

Lite om sommarfisket igen bl.a.

Var igår en hektisk dag, jobb till kl 16.00, sen hämta systern för att åka till City gross strax utanför Falun, för lite julshopping, alltid bra att var förberedd med sånt som står sig över jul och nyår, skinkan köper vi senare, tillsammans med alla andra godsaker.

Men nu till fisket igen.
Var igår till min lokala distributör av fiske grejer :) bland annat mäsk, för till nästa år kommer han att ha massor av olika sorter och märken på denna så eftertraktade tingest, som man kastar i sjön, man ack så förförisk, väldoftande och kramgo :-)
Tittade igenom katalogen som jag fick ta med mig hem, den var klar och redo för utskick till nästa vecka, prickade och bockade mig igenom vad jag skulle ha.

Men hem till Roger igen, han hade fått hem prover på en av de nya mäsksorter som ska säljas till sommaren, GEER´S, Luktade genom de små hålen som brukar finnas på baksidan på påsarna, och blev postivt överaskad, mycket goda dofter, föll extra mycket för en av dessa, så det får bli några kartonger av den sorten, plus några andra sorter av samma märke som också föll mig i smaken.
Hade orecisa som Patrik L som kom dit redan nästan tänkt ut vilket mäsk som skulle inhandlas, men nu blir det att taänka om, får se om jag kommer köpa lika mycket av Top Mix, tror inte det, men litegrann tror jag iaf, tyckte några sorter var bra från dom med, blir nog mer än man räknar med, som vanligt :-)
Men roligt ska det bli vilket fall som helst.


be safe grow old 

RSS 2.0