Årspremiär avklarad

Nu har man fått testa på detta med sommarfiske :-) Premiären avklarad,
Åkte som vanligt dessa senare år ner till ån.
Packade bilen, körde den korta biten och packade ur allt , konstigt nog så glömmer man hur lång tid det tar att packa upp och göra iordning fiskeplatsen :-P .
trodde att det skulle vara fullt tillräckligt med ett 6 grams plattflöte, men fick erfara att jag blivit lurad, så efter en halvtimmes fruktlöst fiskande så bytte jag till ett 10 grams, nu blev det bra!
Fiskade på 3 timmar till ungefär utan så mycket som ett pill på betet. så jag beslöt mig för att packa ihop och kanske så återkommer jag imorgon för ett nytt test, nu kanske jag ska testa lite senare på dagen och se om värmen gör så att det blir bättre, om inte så görs det nya test längre fram, men skönt iaf att få testa lite före första tävlingen.

Be safe grow old :)

Tafsar

Har införskaffat mig en tafsknytare, fungerar som en Pierotti ungefär, där linan är i en bestämd längd innan du knyter fast den på kroken, eller ja knytverktyget knyter men man måste ju iaf hjälpa till med det.
Verktyget jag skaffat är en Stonfo Calibrone från Palles fiskeshop, fungerar mycket bra, har under min utvärdering kan vi kalla det i ca 1timme knutit ca 35 tafsar, då har jag under en början försökt mig på den utan beskrivning, trodde jag var smart, men se den gick inte ;-)
Nu har förberedelserna börjat för Browning Open i Tranås, där förövrigt Lag-sm komer att gå av stapeln, så då passar det utmärkt med att testa vattnet först, snart kommer det mera på bloggen så håll utkik.

RSS 2.0