vad ska jag skriva

Vet inte vad jag ska skriva, kanske inget!!
Lite less på nästan allt känns det som, ingaet går som jag vill, hade tänkt att fiska i helgen med T-P men vädret satte stopp för det, har väl alldrig brytt mig i det förut, men nu när det är snart vinter och jag ska gå i ide så har jag bestämt mig för att inte fiska nåt T-P om det inte är fint ute.

Kom precis på att jag inte har gjort ren mina spön sen Söderhamn ?????
skäms på mig, har totalt glömt bort det fast jag haft Fiske på hjänan ett bra tag, måste ta tag i det innan nästa säsong ;-)
kanske rent av blir i morgon, är ju ledig en dag till.
Så får det bli.


be safe grow old

fiske till helgen?

Sitter här och väntar på att få åka till jobbet återigen. jobbar eftermiddag idag arbetsmiljöutbildning imorgon för att sedfan jobba förmiddag på torsdag, sen är jag ledig 4 dar :-D

Så är vädret skapligt så blir det nog en tur med T-P för att hitta ett ställe stt testa, vet inte vart jag ska åka, men precisionsfiske misstänker jag att det måste bli, med koppning av mäsket, inte mycket men lite för att få dom intresserade av betet, lätta tackel och små krokar.
ska se om jag får någon med mig den här gången, blir lite mer fisketid om man har någon med sig.

be safe grow old

Nyvaken

Nyvaken så stapplnde jag å knäppte igån datorn, som vanligt så brukar jag köra igång den direkt när jag vaknar, går å kokar lite kaffe, sätter mig vid datorn och dricker kaffe.

Idag så vaknade jag med avnligt mycket värk i kroppen, kan det vara lite träningsvärk med i det hela? men mina fötter tränade jag inte iaf igår det vet jag, kanske måste byta ut mina arbetsskor på jobbet, har ju nyss skaffat mig foppatofflor eller rättare sagt Crocs original, de funkade bra tills nu, nackdelen är att man får en himla massa statiska stötar från dessa, helst om man ska öppna dörrarna på jobbet med kod.
jaja det är det minsta bekymret just nu, måste börja kolla runt eftger riktiga skor, köpte ju ett par från ett företag som kom till jobbet och sålde skor, men de fick jag ont i tårna av?? så nu blir det att kolla runt.

be safe grow old

Jobbhelg igen

Så där, då var veckan över och helgen tar vid, ska jobba hela helgen, eftermiddag på det också!!
Men men , måste ju ha pengar till lite julklappar, så det är väl som det ska vara antar jag.
Har precis  varit och tränat på F&S, var ju 2 veckor sen sist, har inte kunnat träna pga av sjukdom, men andå kändes det motigt idag, riktigt motigt måste jag säga, men som tur är så har jag en jobbarkompis som också börjat träna och vi pushar på varandra, och det ska gudarna veta att det behövs påpushning ibland.
Men än så länge så har jag inte sett några resultat, har inte kollat upp vad jag vägde innan, och inte vad jag väger nu, har kläder och flåset som måttstock.

men nu är allt bra igen så nu kör träningen igång igen, man blir liksom lite stolt över sig själv efter ett träningspass. så nu är det bara att hålla i och köra på. tur att man har arbetskompisar som man tränar tillsammans med, blir ju så jäkla tråkigt annars.

men nu ska jag iväg till jobbet.


be safe grow old

Trött hjärna

Idag var min hjärna tröttare än vanligt, tydligen så pass mycket att den valde att hamna i ett komaliknade tillstånd så fort arslet slogs ner på soffan, somnade direkt :-P som tur var så ringde Roger W och det gjorde stt jag piggnade till tillräckligt för att jag skulle orka pallra mig upp å sätta på kaffe.

Vet inte varför jag är så trött, kanske är effekterna av att man förmodligen hade svininfluensan förra veckan. för de lyckliga som inte haft den kan jag meddela att den var inte rolig, hög feber, illamående och skallbank utan dess like.

nu är kaffet klart så nu lämnar jag er ett tag för att sörpla i mig ett par koppar av ica´s egna kaffe, mellanrost :-)


be safe grow old 


Nu är jag frisk

Jaha, Då sitter man här igen och är frisk, eller friskare kanske någon kommer att påstå :-)
har just precis kollat lite på youtube, och kom in på lite fiske, blev så sabla sugen på nästa år och alla tävlingar som väntar, men först måste man ledomgida vintern som verkar var på väg, är riktigt trött på snö, snöade lite på förmiddagen idag, men nu så regnar det, skönt!!

Har stora funderingar på vilket sorts mäsk och vilka grejer som ska snförskaffas till nästa år, Geer´s mäsk verkar bra, men har inte testat det än, så det ska bli intressant att testa. sköt att Roger tar hem lite mer olika mäsksorter till nästa år som Mondial, Sensas, Geer´s, och det vanliga Colmic och Traper.

Har kört med mestadels med Top Mix i ett par år nu, med blandade resultat, men det är precis som det ska vara, kan inte gå bra jämt, mycket beror på hur man mäskar och naturligtvis på turen vid lottningen, så man hamnar på en skaplig peg. även om man hamnar på en bra peg så måste man förvalta den rätt. det är lättare att fiska dåligt på en bra peg än att fiska bra på en dålig peg.
Men oavsett vilket mäsk jag tänker använda mig av, så sitter nästan allt i huvudet när man fiskar, har man inte riktigt förtroende på vad man använder så kommer det förmodligen inte att gå bra, sen är ju förberedelserna viktiga, använda rätt grejer till vattnet du fiskar, är det trögt fiske så är det inte så smart att använda sig av för grova grejer.

Att anpasssa sig mer efter förhållandena som råder är en sak jag måste bli bättre på, kanske göra lite research om vattnet innan man ger sig av, det vill säga om man vill och kan, man kanske känner vattnet så pass väl så man vet i förhand vad som kan tänkas behövas just för den helgen.
Blev lite mycket funderingar redan på nästa år. blir säkert nån ändring på tankesättet innan det blir dags, har ju tiden på mig :-)


be safe grow old 

Sjukdom

om ni undrar varför det inte har skrivits något på bloggen på ett tag igen så är svaret enkelt. är sjuk.
så jag orkar helt enkelt inte skriva nåt vettigt. återkommer när jag mår bättre.


längesen jag skrev.

Nu var det ett tag sen jag skrev på bloggen, har i all ärlighet glömt bort den alldeles :-P
men idag ac någon konstig anledning så kom jag och tänka på att skriva nåt.

just nu är det mycket i huvet på mig, vet inte riktigt i vilken ända jag ska börja nysta upp grejerna.
men det brukar lösa sig.

apropå fisket så verkar det avlägset just nu, plusgrader hela dagarna. är nog första gången på länge som jag nästan längtar efter isen, bara så jag får komma ut å tjafsa lite med likasinade ;-)

Har hållt i träningen som jag sa, men än har det väl inte gett nått resultat, kanske hoppas på snabba förändringar.
men jag nöter på, har en arbetskompis som också börjat träna, vi försöker att träna samtidigt, då kan vi pusha på varandra om den andra inte är riktigt på hugget.

be safe grow old

RSS 2.0