Håll ut !

Håll ut alla, det kommer mera snart, har inte haft så mycket tid att pleta ner nånting här på länge men snart kommer det att skrivas lite mer här det lovar jag, kanske inte så mycket fiske. men lite tankar och funderingar som man har/får under vinterhalvåret.


be safe grow old

Slut på säsongen

Då var väl allt mete avklarat för denna säsong då, om inte det milda vädret vill hålla i sig tills jag är ledig vill säga, då kanske det blir en vända till.

men annars så blir det väl att göra ren alla grejer och börja fundera på vad som skall inhandlas till nästa säsong.
Vad jag kan tänka mig nu så blir det inga stora eller riktigt dyra grejer till dess, Metstation köptes förra året, och detta år inköptes ju som sagt ett nytt TaP, mycket nöjd med det, har fungerat oklanderigt, förutom att Cuppingkitet inte passade i carptopen som jag tänkt mig att använda som förlängare för de gånger man behövde koppa i mäsk.
Men nu ordnades det upp, fick ett nytt kit, men en extra del, så då försvinner det inte en top för koppandet :-)
 metstationen med TaP.

kanske blir nån extra top till TaP till nästa år men det får tiden utvisa, förmodilgen så blir det en carptop 4 isf.
Annars så blir det sånt som brukar gå åt som ska beställas, så som mäsk, krok, lina, flöten mm,mm
har även hunnit med att testa cralussos Zero slider, som jag tyckte fungerade bra, nästan lite som polarisflötena tyckte jag att funktionen liknade som, så några såna blir det också.

mäsksorten är ännu inte klar, men det lutar åt Geer´s i år igen, inte för att det funkat för mig i år, men det finns säkert andra orsaker till det, det funkar ju till andra, så det borde fungera till mig också, blir säkert många som köper den sorten till nästa år, så det gäller att få till nån magisk blandning som ingen annan gör ;-)

Nu har jag återigen funderingar på att testa Mormyskafiske till vintern, köpte  grejer till det redan förra året men det blev alldrig av, men som alla förvintrar så blir man sugen. den som lever får se :-)


be safe grow old

RSS 2.0