DM 1 i Horrmund avklarad

Åkte med Peter E i hans folkabuss, vi bestämde oss för att komma fram i tid så jag skulle hinna med att blanda ihop mitt mäsk.
Väl framme så blandades mäsket som bestod av Geers och mondial. hade inte i så mycket mat, eftersom det kan vara lite surt fiske första dagen.
Dags för lottning, hamnade på plats A4, Jonas G hade A3 kant mot den begränsade klassen, Peter E hamnade på A7.
Det sades före lottningen att hamnade på a så skulle man fiska bredvid men det var inte lätt om man inte visste var de låg!!
Men hade tur och  det låg tydligen ingen sån utanför mig, men såg att andra hade problem med dessa, inte roligt att få en sådan framför sig :-(
men iaf så inleddes mäskningen med ca 12 st småbollar på korta platsen där det var tänkt att jag skulle fiska slider och feeder, gjorde även en plats långt ut, ca 60 m skulle jag tro, där jag började mitt fiske, hann med att skicka ut 3 feedrar innan vi fick börja fiska där, så därför började jag på långa platsen, nästan enbart för att få ut lite mat där med, kastade med jämna mellanrum ca 2 min, i början, fick 2 mörtar, till att börja med, Jonas började få brax på hans långa plats, sedan började de även komma över till mig, Slutade på lite över 10 kg, men hade inte en chans mot jonas som vann sektionen på över 18kg, jag kom på god andra plats, och en bra början på DM serien.
Marcus enström 3:a på lite över 5 kg.
Så nu gäller det att fortsätta på den vägen att få SM-platsen säkrad. men siktet är även att komma bra till på DM, hellst av allt så skulle en vinst sitta riktigt bra, det blir skitsvårt, men man måste tro på det man gör.
Nästa gång blir i Nås, Västerdalälven hägrar, ett nytt ställe för mig, men har iaf fiskat nedströms den tilltänkta platsen då DM gick där för några år sedan.
Så nu laddar vi inför det.
be safe grow old

Kommentarer
Postat av: uffe

ja hadde du setat på våran sektion så hadde det varit tuffare..haha

2012-07-19 @ 20:24:41
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Kör på bara !

2012-07-28 @ 01:16:14
URL: http://www.icedaniel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0