Allergi mm

Då har man snart haft sin lediga dag, har varit slö slapp & likgiltig under nästan hela dagen.
Kan knappt vara ute för min allergi, var till läkare förra året om just varför jag blev som jag blev, läkaren sa att jag var troligen gräsallergiker!!!!!!! Har ni hört nå värre, hur kan man bli allergisk och allra helst mot gräs?

Det finns ju överallt, går inte att undvika, värst är det när det har regnat, och det har det ju gjort, förbannad var detta blöta som kommer ner, och inte blir det bättre när alla som har hus eller minsta lilla gräsplätt att sköta om har VM i trädgård, kan dom inte låta naturen ha sin gång och låta oss/mig ha lite lugn och ro, och slippa detta snorandet, nysandet och detta evinnerliga kliandet i halsen, går inte att komma åt med tungan å klia, så man går runt och grymtar som en liten rosa nöffe.
Nog med självömkan, var till Falun med min syster, hon skulle köpa nya trafikböcker, för de hon köpte förut är borta, förmodligen har de följt med reklamen ut till soporna.
Stannade till vid City Gross för lite fika, var väldigt kaffesugen och törstig, vattnet var dock iskallt, fick sån där klassisk brainfreeze :-) det var längesen.
men nu blir det lite tv & dator.

Be safe grow old

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0